Vi söker leg. fysioterapeut med specialistexamen i neurologi

Trappträning

Tycker du om att ha härliga kollegor runt dig och jobba med en underbar och givande patientgrupp då är detta jobbet för dig. Vi är en verksamhet med korta beslutsvägar som lägger ner hjärtat i det vi gör. Du kan stå för våra värdeord: Positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

För att trivas behöver du ha lätt för att anpassa dig, tycka om att arbeta i team kring patienten men också vara trygg i dig själv och kunna arbeta självständigt. En positiv attityd och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet hos den som söker.

Du kommer att vara en del av Reaktivering Furuhöjden AB och arbeta både på Furuhöjden Rehabiliteringshem med inneliggande verksamhet men framförallt i vår nyöppnade verksamhet Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter. På Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter är du en drivande kraft som har viljan att vara med och bygga upp samt utforma vår verksamhet. Där arbetar vi med planerad specialiserad neurologisk dagrehab samt öppenvårdsrehab inom specialiserade fysioterapeutavtalet.

På Furuhöjden Rehabiliteringshem arbetar vi i team. Tillsammans med patienten lägger vi upp rehabiliteringsplanen för vårdtiden och utvärderar den regelbundet. Vi ser det som en självklarhet att hjälpas åt med vårdarbetet och rehabiliteringen under dagen och vi har inga problem att ”gå över yrkesgränserna”. Vård- och rehabtiden varierar från ca 3 till 19 dagar beroende på avtal och rehab/vårdbehov. Som fysioterapeut har du egna patienter både individuellt och i grupp. Hembesök kan förekomma. Vi tar gärna emot och handleder studenter. Dokumentation i Take Care.

Tjänstgöringsgrad 80-100%. Individuell lönesättning. friskvårdsbidrag. Kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com. Rekrytering pågår. Kontaktperson Catrin Olsson, HR ansvarig 08-630 89 05, 0704538900.