VI SÖKER FYSIOTERAPEUT/SJUKGYMNAST

Är du vår nya kollega?

Vi söker leg. fysioterapeut/sjukgymnast för timvik/vid behov

Om digTrappträning

Nu söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du får gärna vara nyexaminerad och nyfiken på att lära. Du ska ha lätt för att anpassa dig, vara serviceminded och tycka om att arbeta i team men också vara trygg i dig själv och vara självgående. En positiv attityd och en känsla för att alltid ge det ”lilla” extra ser vi som en självklarhet för den som söker. Du trivs med att möta olika individer och deras anhöriga samt trivs i sociala sammanhang.
Erfarenhet inom någon av våra diagnosgrupper och i journalsystemet Take care ser vi som meriterande.
Egenskaper vi värdesätter hos dig: Positiv, idérik, prestigelös, professionell och omtänksam!

Om tjänsten

Sedvanliga fysioterapeut/sjukgymnastuppgifter på rehabiliteringsklinik. Våra gäster kommer till oss för rehabilitering för att sedan återgå till bostaden. Vårdtiden varierar beroende på avtal och rehab/vårdbehov från ca 2 -14 dagar. Vi har mycket träning i grupp och individuellt samt bassängträning både för våra gäster och i samarbete med patientföreningar.

Tillsammans med gästen lägger vi upp en rehabiliteringsplan för vårdtiden och utvärderar den regelbundet. Vi ser det som självklart att hjälpas åt med vårdarbetet och rehabiliteringen under dagen och vi har inga problem med att ” gå över yrkesgränserna”. Samarbete är för oss en självklarhet.
Då vi har många olika diagnosgrupper får man en stor variation och erfarenhet hos oss.

Vi behöver dig som har möjlighet att hoppa in när någon är frånvarande eller då vi behöver förstärkning.

Om oss

Furuhöjden Rehabiliteringshem ägs och drivs av Reaktivering Furuhöjden AB och är beläget i Täby norr om Stockholm. Vi har avtal med Region Stockholm för rehabilitering inom ortopedi, thorax kirurgi och allmän kirurgi. Vi har även planerad specialiserad neurologisk och onkologisk rehab.

Furuhöjden har 44 vårdplatser som är uppdelade på 3 avdelningar med ett ”fast” team på varje avdelning. Teamen består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kurator och psykolog. Vid behov även dietist och logoped.

Vi har en bra sammanhållning och hjälps åt över yrkesgränserna i vårdarbetet. Våra gäster ska vara i fokus och rehabiliteringen ska vara upplagd för den enskilda individen. För oss är flexibilitet en självklarhet och vi ställer gärna upp för varandra och ger det ”lilla” extra till gästerna. Vi är ett glatt gäng som tycker om att arbeta tillsammans för att erbjuda patienterna den bästa vården och rehabiliteringen.

Sista ansökningsdag 9 november.

Kontakta oss gärna för mer information.

Kontaktperson: Gunilla Wågström, HR ansvarig, tel 086308905

Maila ansökan med CV och personligt brev till personal@furuhojden.com. Rekryteringen pågår under ansökningstiden så skicka ansökan redan idag.

När du skickar ansökan godkänner du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt rekryteringsprocessen. Läs även Personuppgiftsbehandling information till sökande vid rekrytering .