VÅRT KÖK

FURUHÖJDENS KÖK OCH MATSALSkivar lax

Furuhöjden har eget kök där maten tillreds på plats. Råvaror av fin kvalitet används till att laga både husmanskost och mat med internationell karaktär.

Vi bakar även kaffebröd och matbröd själva. Självklart kan vi justera menyn om någon gäst har behov av specialkost.

Våra gäster får gärna ha med sig anhöriga vid lunch och middag men vi behöver veta detta dagen innan för planeringens skull. Kostnaden för extra måltider faktureras den boende gästen. Köket T. 08-630 89 08.

SPECIALKOST

Det finns många olika födoämnesallergier idag och det är därför av största vikt att du som gäst meddelar personalen om du har behov av specialkost. Detta för att säkerställa att det alltid finns ett sådant alternativ för dig.

EKOLOGISKT OCH NÄRPRODUCERAT

Vi strävar hela tiden efter att öka andelen EKO och närproducerade råvaror då detta främjar vår miljö.

GÄSTER OCH PERSONAL ÄTER TILLSAMMANS Äter tillsammans

På Furuhöjden betyder maten och måltiderna väldigt mycket. Till lunch och middag sitter personal och gäster tillsammans och äter för ökad trygghet och trivsel. Har man speciella behov kan man naturligtvis få maten serverad på rummet.

VÄLKOMNA!

08-630 89 08 koket@furuhojden.com.

Nedan finns vår matsedel. Med reservation för ändringar. Onsdagar försöker vi alltid ha ett helt vegetariskt tema. Övriga dagar finns det alltid ett vegetariskt alternativ till huvudrätten.