Undersköterska/student som vill ha ett utvecklande extrajobb

Vi söker dig utbildad undersköterska som gärna har bakgrund från någon av våra diagnosgrupper. Om du är sjuksköterskestudent eller läkarstudent från termin 4 och vill får en bra grund och erfarenhet i vården får du mer än gärna söka. Vårdpersonal som samtalar

Som undersköterska på Furuhöjdens rehabiliteringshem ingår du som en del i teamet kring gästen (patienten) för att kunna ge den bästa tänkbara vården och rehabiliteringen. Teamen består av sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog och kurator och där ges möjligheten att se helheten kring gästen samt att få stöd och hjälp. I tjänsten ingår sedvanliga undersköterskeuppgifter på vårdavdelning. Som timanställd undersköterska kommer du vara runt på alla våra avdelningar så variationen i arbetet är stor. Här har du ett tillfälle att bredda din kompetens och pröva på nytt. För oss är det viktigt att ha en positiv inställning och ett prestigelöst arbetssätt. Då vi är en mindre organisation är beslutsvägarna korta och möjligheten att kunna påverka och utvecklas stora. Vi jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade med de nya rönen genom utbildningar och kurser samt använder oss av nya tekniker och hjälpmedel.

Vi använder oss av kollektivavtal med individuell lönesättning. Vi har öppet dygnet runt året om. Vi behöver undersköterskor som är flexibla och kan jobba både dag och kväll, vardagar och helger.

Rekryteringsprocessen påbörjas och kan hinna avslutas under ansökningstiden, välkommen med din ansökan. Ta chansen och bli en del av vårt fantastiska team.

Ange referens Tim undersköterska.

För mer information om tjänsten kontakta Catrin Olsson, HR ansvarig T. 08-630 89 05. Skicka ansökan till personal@furuhojden.com