VI SÖKER TIMVIKARIER

Vi söker personal till vår timvikariepool 2020.

Vi behöver utöka vår timvikariepool och söker dig med stort hjärta och servicekänsla som behöver lite extra timmar. Vi söker sjuksköterskor och undersköterskor som har möjlighet att arbeta framförallt helger men även kvällar och vid ordinarie personals frånvaro.

Om oss

Furuhöjden Rehabiliteringshem ägs och drivs av Reaktivering Furuhöjden AB och är beläget i Täby norr om Stockholm. Vi har avtal med Region Stockholm för rehabilitering inom ortopedi och kirurgi samt planerad specialiserad rehabilitering inom neurologi och onkologi.

Vi har 44 vårdplatser fördelade på tre avdelningar med ett multiprofessionellt team på varje avdelning. Vi har en bra sammanhållning och hjälps åt över yrkesgränserna i det dagliga arbetet. Våra gäster är i fokus och rehabiliteringen är upplagd för den enskilde individen. Vi är ett glatt gäng som gillar att arbeta tillsammans och erbjuda våra gäster den bästa vård- och rehabiliteringen.

Om dig

Vi söker dig som är undersköterska eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet. Du har lätt för att anpassa dig, du är serviceinriktad och tycker om att samarbeta i team men kan även arbeta självständigt. En positiv attityd och en önskan att alltid ge det lilla extra ser vi som en självklarhet hos dem som söker. Du ska trivas i mötet med olika individer och känna att du trivs i sociala sammanhang. Erfarenhet inom någon av våra diagnosgrupper och journalsystemet Take Care är meriterande. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi värdesätter ett positivt förhållningssätt, prestigelöshet, professionalitet och omtänksamhet.

Arbetet

Vi lägger tillsammans med gästen upp en individuell vård och rehabplan för vårdtiden med mål, aktiviteter och åtgärder baserat på behoven. Planen utvärderas kontinuerligt med gästen och justeras när så behövs.

Eftersom vi har olika diagnosgrupper på våra 3 avdelningar behöver du vara nyfiken, flexibel och gilla variation. Våra gäster stannar ofta mellan 3 – 14 dagar beroende på avtal och vård/rehabbehov och återgår sedan till bostaden.

 

Lön, ersättning

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning.

Om anställningsvillkor

Vi är ett företag som sätter stort värde på vår personal oavsett om du är fast anställd eller timvikarie. Vi inkluderar, engagerar och har kontinuerlig och nära kontakt med vår personal eftersom de är den viktigaste delen i det dagliga arbetet samt verksamhetens utveckling.

Är du osäker på om vi är rätt ställe för dig har du möjlighet att komma och auskultera en dag hos oss.

Kontakta oss för mer information per telefon: 08-6308905.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.se.

När du skickar en ansökan till oss godkänner du också vår behandling av dina personuppgifter. Personuppgiftsbehandling information till sökande vid rekrytering.

Välkomna med din ansökan!