NU SÖKER VI SOMMARVIKARIER!

Nu söker vi sommarvikarier inför sommaren och till vår timvikariepool 2019.

Nu är det snart sommar igen och vi börjar rekryteringen för att få vikarier som kan arbeta under veckorna 25-34. Vi söker sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi söker även timvikarier som har möjlighet att arbeta framförallt helger och kvällar och vid ordinariepersonals frånvaro.

Om oss

Furuhöjden Rehabiliteringshem ägs och drivs av Reaktivering Furuhöjden AB och är beläget i Täby norr om Stockholm. Vi har avtal med Stockholms Läns landsting för rehabilitering inom ortopedi och kirurgi samt planerad specialiserad rehabilitering inom neurologi och onkologi.

Vi har 44 vårdplatser fördelade på tre avdelningar med ett multiprofessionellt team på varje avdelning. Vi har en bra sammanhållning och hjälps åt över yrkesgränserna i det dagliga arbetet. Våra gäster är i fokus och rehabiliteringen är upplagd för den enskilde individen. Vi är ett glatt gäng som gillar att arbeta tillsammans och erbjuda våra gäster den bästa vård- och rehabiliteringen.

Om dig

Vi söker dig som har aktuell utbildning för de olika tjänsterna vi söker. Du har lätt för att anpassa dig, du är serviceminded, tycker om att samarbeta i team men kan även arbeta självständigt. En positiv attityd och en önskan att alltid ge det lilla extra ser vi som en självklarhet hos dem som söker. Du ska trivas i mötet med olika individer och känna att du trivs i sociala sammanhang. Erfarenhet inom någon av våra diagnosgrupper och journalsystemet Take Care är meriterande. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi värdesätter ett positivt förhållningssätt, prestigelöshet, professionalitet och omtänksamhet.

Arbetet

Vi lägger tillsammans med gästen upp en individuell vård och rehabplan för vårdtiden med mål, aktiviteter och åtgärder baserat på behoven. Planen utvärderas kontinuerligt med gästen och justeras när så behövs.

Eftersom vi har olika diagnosgrupper på våra 3 avdelningar behöver du vara nyfiken, flexibel och gilla variation. Våra gäster stannar ofta mellan 3 – 14 dagar beroende på avtal och vård/rehabbehov och återgår sedan till bostaden.

 

Lön, ersättning

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning.

Om anställningsvillkor

Vi behöver er framförallt under v 25 -34 men även under kvällar och helger resten av året. Sjuksköterskor och undersköterskor går på schema dag, kväll och helg. Nattpersonalen har ett eget schema.

Fysioterapeuter arbetar dagtid mån-fre samt någon helgdag under en schemaperiod. Arbetsterapeuter arbetar dagtid mån-fre om inget annat överenskommits.

För mer information om tjänsterna kontakta oss per telefon:

För sjuksköterskor och undersköterskor 08-6308905.

För fysioterapeuter och arbetsterapeuter 08-6308905.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com.

När du skickar en ansökan till oss godkänner du också vår behandling av dina personuppgifter. Personuppgiftsbehandling information till sökande vid rekrytering.

Tjänsterna finns även på Arbetsförmedlingen.

Välkomna med din ansökan!