Nu söker vi en nytänkande leg fysioterapeut som vill bli vår nya avdelningschef

Fysioterapeut/ avdelningschef sökes!

Vi söker nu dig som vill bli vår avdelningschef till vår verksamhet Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter. Som avdelningschef hos oss är du till stor del med i den kliniska verksamheten men även drivande i att utveckla verksamheten framåt. Du kommer att ha marknads- och personalansvar samt vara med i Reaktivering Furuhöjden AB´s ledningsgrupp. Vi önskar därför att du har haft en ledarroll tidigare. Vi vill att du har ett marknadsföringstänk och trivs med en omväxlande roll i en platt organisation.

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med minst magisterexamen och gärna en specialistexamen.

För att trivas behöver du har lätt för att anpassa dig, tycka om att arbeta i team kring patienten men också vara trygg i dig själv och kunna arbeta självständigt. En positiv attityd och en känsla att alltid vilja ge det ” lilla extra” ser vi som en självklarhet hos den vi söker.

Tycker du om att ha härliga kollegor runt dig och jobba med en härligt givande patientgrupp då är detta jobb för dig. Vi är en liten verksamhet med korta beslutsvägar som lägger ner hjärtat i det vi gör. Våra värdeord som vi också söker  hos dig är: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Du kommer vara en del av Reaktivering Furuhöjden AB och arbeta på Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter där vi arbetar med planerad specialiserad neurologisk dagrehabilitering samt specialistavtalet för fysioterapeuter.

Verksamheten är under utveckling då vi öppnade i januari i år och här har du chansen att utveckla din roll som avdelningschef och fysioterapeut.

Dokumentation i Take Care. Individuell lönesättning. Friskvårdsbidrag. Kollektivavtal finns. Tjänsten är 100% heltid.

För mer information om tjänsten kontakta Catrin Olsson, 086308905. Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com

OBS! Vi behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagar och regler. När du skickar en ansökan till oss godkänner du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt vår rekryteringsprocess. Läs gärna vår personuppgiftspolicy.

Välkommen med din ansökan!

Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter ligger på Enhagsvägen 16 i Täby och ägs och drivs av Reaktivering Furuhöjden AB.