NATTSJUKSKÖTERSKA SÖKES, tillsv.

Nattsjuksköterska 73%, tillsvidare

Om oss

Furuhöjden Rehabiliteringshem ägs och drivs av Reaktivering Furuhöjden AB och ligger i Täby norr om Stockholm. Vi har avtal med Stockholms läns landsting för inneliggande rehab inom kirurgi, ortopedi, neurologi och onkologi. Vi erbjuder även platser för korttidsvård.

Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser fördelade på tre avdelningar med ett multiprofessionellt team på varje avdelning. Vi har bra sammanhållning och hjälps åt i vård och rehabarbete. Våra gäster är i fokus och vård- och rehabiliteringsplan är upplagd för den enskilde individen. Vi är ett glatt gäng som tycker om att arbeta tillsammans och ger alltid det ”lilla extra” för att våra gäster ska få den rehab de behöver.  Våra gäster stannar mellan 2 till ca 14 dagar beroende på behov och avtal och återgår sedan till bostaden.

Om dig

Nu söker vi dig leg. sjuksköterska som känner dig trygg och säker i din yrkesroll och gärna har arbetat några år i yrket. Du har lätt för att anpassa dig, är serviceminded och trivs både med att arbeta självständigt som i team kring gästen. Du är beredd att ge det där lilla extra för att gästen ska få precis den rehab han/hon behöver. Personliga egenskaper som vi värdesätter hos dig är: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Erfarenhet av några av våra diagnosgrupper ser vi som meriterande. Vi använder journalsystemet Take Care.

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Furuhöjden ingår du i teamet kring gästen(patienten) för att kunna ge den bästa tänkbara vården och rehabiliteringen. I tjänsten ingår sedvanligt sjuksköterskearbete på vårdavdelning och det är också viktigt att kunna arbeta över yrkesgränserna när det är det bästa för gästen.

Vi har 44 vårdplatser fördelade på tre avdelningar. På natten arbetar du med en eller två kollegor och ansvaret för gästerna delas upp. Sjuksköterskeuppgifter på natten kan bestå av uppföljningar av omvårdnadsåtgärder, medicinska kontroller, läkemedelsadministration, dokumentation men även övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningarna och i lokalerna t ex kontroller av medicinteknisk utrustning.

 

Lön ersättning och förmåner

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning. Friskvårdsbidrag, fri parkering. Vår friskvårdsgrupp anordnar regelbundet träningstillfällen och deltar med personal i olika lopp för välgörenhet.

Ansök senast 31/3

Kontakta oss för mer information om tjänsten på 08-630 89 05 och skicka din ansökan med CV och personligt brev till personal@furuhojden.com. Skriv ”Nattsjuksköterska, tillsvidare” i ämnesraden.  Vi rekryterar under ansökningstiden så skicka din ansökan redan idag.

När du skickar ansökan godkänner du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt rekryteringsprocessen. Läs även Personuppgiftsbehandling information till sökande vid rekrytering .

Välkomna med era ansökningar.