Vi söker leg. sjuksköterska som vill jobba i vårdens ”lilla pärla”

BlodtryckstagningVill du bli en av våra pärlor och få möjlighet att ge god vård på riktigt?

Vår personal beskriver arbetet på Furuhöjden så här:

” Vårdens lilla pärla”

”Möjligheter att ge god vård på riktigt”

”Man får så otroligt mycket feedback från våra nöjda patienter”

Vi söker dig, leg. sjuksköterska, som känner dig trygg och säker i din yrkesroll. Du trivs både med självständigt arbete och i team tillsammans runt patienten. Du vill skapa kontakt med gästen och ser omvårdnaden som en självklarhet. Att ha många bollar i luften och blandade diagnoser tycker du är omväxlande och roligt. I ditt arbete är du beredd att ge det där lilla extra för att patienten ska få precis den rehab hen behöver. Du vill jobba enligt våra värdeord: Positiv, Omtänksam, Professionell, Prestigelös och Idérik.

Som sjuksköterska på Furuhöjdens rehabiliteringshem ingår du som en del i teamet kring gästen (patienten) för att kunna ge den bästa tänkbara vården och rehabiliteringen. Teamen består av sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. I tjänsten ingår sedvanligt sjuksköterskearbete på vårdavdelning. Du kommer att ha en placering på vår thorax och kirurg avdelning med möjlighet när du blivit varm i kläderna att pröva på våra andra avdelningar om önskemål finns. Det finns också en möjlighet att vara på rotationsrad och då vara på alla våra avdelningar. För oss är det viktigt att ha en positiv inställning och ett prestigelöst arbetssätt. Vi jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade med de nya rönen genom utbildningar och kurser samt använder oss av nya tekniker och hjälpmedel.

Passa på att gå i våra fotspår för en dag. Skicka in en ansökan och kom på auskultation hos oss för att se hur det är att jobba på Furuhöjden!

Tjänstgöringsgrad mellan 80-100%. I tjänsten ingår dag- och kvällstjänstgöring. Vi jobbar på 6 veckors rullande schema där var tredje helg ingår.

Vi använder oss av kollektivavtal med individuell lönesättning, samt andra förmåner som friskvårdsbidrag och personalträning.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com. Rekrytering pågår. Kontaktperson Catrin Olsson, HR ansvarig 08-630 89 05, 0704538900.