Kock för timanställning sökes

Vi söker en kock för timanställning

Furuhöjden Rehabiliteringshem ägs och drivs av Reaktivering Furuhöjden AB och är beläget i Täby norr om Stockholm. Vi har avtal med Region Stockholm för rehabilitering inom ortopedi, thorax kirurgi och allmän kirurgi. Vi har även planerad specialiserad neurologisk och onkologisk rehab.

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. Vi är inne i en spännande förändringsresa och nytänkande för att få rätt och näringsriktig kost till våra gäster. Vi är ett positivt och glatt gäng som hjälps åt och tycker att teamarbetet är en viktig del för att arbetet ska fungera.

Vi söker dig som är utbildad kock eller på annat sätt har erfarenhet av att jobba i storkök och med specialkost. Du behöver vara flexibel, tycka att det är roligt att träffa människor samt känna dig bekväm med att utföra olika arbetsuppgifter som kock där även disk och viss servering ingår. Du jobbar i team med två stycken andra kockar som överlappar varandra under dagen. Dagen är uppdelad i två skift vilket gör att arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket pass det är.

Generellt ingår matlagning, dukning, disk samt hjälpa de gäster som behöver att servera dem fika. Det lagas mat till ca 70 personer där specialkost kan ingå. Vi bakar det mesta själva och lagar så mycket som möjligt från grunden.

Vi söker en kollega med en positiv attityd och som skapar trivsel och arbetsglädje runt omkring dig. Du är prestigelös och positiv och har ett genuint intresse för mathantverk.

Vill du veta mer så kontakta HR ansvarig Gunilla Wågström, 086308905. Ansökan skickar du till personal@furuhojden.se . Rekryteringen pågår under ansökningstiden så skicka ansökan redan idag. När du skickar ansökan godkänner du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt rekryteringsprocessen. Läs även Personuppgiftsbehandling information till sökande vid rekrytering .