Vi söker sjuksköterska till kombinerad tjänst inbokning/kliniskt

Vi söker sjuksköterska 80-100% för kombinerad tjänst inbokning/kliniskt

Är du den vi söker?

Vi har en spännande tjänst för dig som vill kombinera det kliniska arbetet med administrativa uppgifter.
I den här tjänsten har du möjlighet att utvecklas både i din sjuksköterskeroll men även inom administrativa arbetsuppgifter.
Vi söker dig som vill arbeta i ett team som utvecklas och växer. Du måste ha minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska och har du tidigare erfarenhet från administrativt arbete är det meriterande. För att trivas behöver du ha lätt för att anpassa dig, tycka om att arbeta i team, men också vara trygg i dig själv  och kunna arbeta självständigt. En positiv attityd och en känsla att alltid vilja ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet hos den vi söker. Du kommer att ha stor möjlighet att utveckla din roll och verksamheten framåt. Det är en fördel om du har arbetat med Take Care, Word och Excel.

Dina arbetsuppgifter

Som inbokningssköterska är du spindeln i nätet hos oss. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med huvudansvarig för inbokningen upprätthålla en god kommunikation och ett bra samarbete med remittenterna på sjukhusets kliniker, anhöriga och gäster. Du bedömer inkomna remisser och registrerar dem i gällande system. Du svarar på frågor från remittenter, gäster, anhöriga och personal., även viss fakturering ingår.
Våra gäster stannar från några dagar upp till några veckor för rehab och vård och återvänder sedan till sin bostad.
Som sjuksköterska på avdelningen ingår du som en del i teamet kring gästen (patienten) för att kunna ge bästa tänkbara vård och rehabilitering. Teamet kan bl a bestå av sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, psykolog och dietist beroende på gästens behov. Du utför sedvanligt sjuksköterskearbete på rehabavdelning med identifiering, planering och åtgärder i omvårdnadsprocessen, medicinska kontroller, planering och uppföljning av omvårdnads- och rehabiliteringsplan, samordning av sociala kontakter och planering för hemgång mm. Vi hjälps åt med arbetet under dagen och har inga problem med att ”gå över yrkesgränserna”. Samarbete är för oss självklart.

Om oss

Furuhöjden Rehabiliteringshem ägs och drivs av Reaktivering Furuhöjden AB och ligger i Täby norr om Stockholm. Vi har avtal med Region Stockholm för inneliggande rehab inom kirurgi, ortopedi, neurologi och onkologi. Vi erbjuder även platser för korttidsvård.

Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser fördelade på tre avdelningar med ett multiprofessionellt team på varje avdelning. Våra gäster är i fokus och vård- och rehabiliteringsplan är upplagd för den enskilde individen. Vi är ett glatt gäng som tycker om att arbeta tillsammans och ger alltid det ”lilla extra” för att våra gäster ska få den rehab de behöver.

Lön ersättning och förmåner

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning. Friskvårdsbidrag, fri parkering. Vår friskvårdsgrupp anordnar regelbundet aktiviteter och träningstillfällen samt erbjuder vår personal att delta i olika lopp för välgörenhet.

Ansök senast 15 juli

Kontakta oss för mer information om tjänsten: Ewa Einerth, 0707691265, 08-6308903. Catrin Grambo 0768918855, 08-6308903.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till personal@furuhojden.com. Skriv ”Inbokningssköterska” i ämnesraden.  Vi rekryterar under ansökningstiden så skicka din ansökan redan idag. Under sommaren kan svar på din ansökan dröja pga semestrar men vi gör allt för att besvara din ansökan så fort vi kan.

När du skickar ansökan godkänner du också att vi behandlar dina personuppgifter enligt rekryteringsprocessen. Läs även Personuppgiftsbehandling information till sökande vid rekrytering .

Välkomna med era ansökningar.