Arbeta hos oss

20171102 Sjuksköterska sökes 

Vi söker leg sjuksköterska som känner sig trygg och säker i sin yrkesroll och som helst hunnit arbeta några år i yrket men även om du är nyutexaminerad är du välkommen att söka. Det är din inställning som är det viktiga. Erfarenhet av ortopedi, neurologi eller onkologi är ett extra plus. Du trivs både med självständigt arbete och i team tillsammans runt patienten. I ditt arbete är du beredd att ge det där lilla extra för att patienten ska få precis den rehab han/hon behöver. Du kan stå bakom våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten ingår dag- och kvällstjänstgöring, både vardag och helg.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com senast 10 december. Kontaktperson Catrin Olsson, bemanningsansvarig 08-630 89 05, 0704538900

20171101 Undersköterska natt sökes 

Deltid ca 68% natt, tillsvidare. Vi söker dig som är pigg och alert nattetid och är utbildad undersköterska. Du känner dig trygg och säker i din yrkesroll. Du ska helst ha hunnit arbeta några år i yrket och vi ser gärna att du har erfarenhet från akutsjukvården. I arbetet trivs du både med att arbeta självständigt och i team runt patienten samt har en härlig energi som smittar av sig. I din yrkesroll är du lyhörd och med glimten i ögat som är beredd att ge det där ”lilla extra” för att patienten ska få precis den rehab hen behöver. Du ska kunna stå bakom våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com senast 10 december. Kontaktperson Catrin Olsson, bemanningsansvarig 08-630 89 05, 0704538900.

20170921 Sjukgymnast/fysioterapeut sökes

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Du får gärna ha en påbörjad eller avslutad magister eller specialistexamen. Du ska ha lätt för att anpassa dig, tycka om att arbeta i team kring patienten men också vara trygg i dig själv och kunna arbeta självständigt. En positiv attityd och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet för den som söker. Erfarenhet inom någon av våra diagnosgrupper och i journalsystemet TakeCare ser vi som meriterande. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Kontaktpersoner Catrin Olsson eller Karin Lager 08-630 89 05. Ansökan med CV och personligt brev skickas till personal@furuhojden.com. Välkomna med era ansökningar!

 

Lediga tjänster lägger vi ut här och på arbetsförmedlingens hemsida.
Om det inte finns lediga tjänster just nu går det bra att skicka en intresseanmälan med CV och personligt brev till:
Karin Lager, Personalchef eller Catrin Olsson,Bemanningsansvarig via personal@furuhojden.com