Arbeta hos oss

20171212 Fysioterapeut sökes

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med en magister examen. Det är meriterande om du har en specialistexamen inom neurologi. Du ska ha lätt för att anpassa dig, tycka om att arbeta i team kring patienten men också vara trygg i dig själv och kunna arbeta självständigt. En positiv attityd och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet för den som söker. Erfarenhet inom någon av våra diagnosgrupper och i journalsystemet TakeCare ser vi som meriterande. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Du kommer vara en del av Furuhöjden och arbeta både på Furuhöjdens rehabiliteringshem med inneliggande verksamhet och i vår ny öppnande polikliniska verksamhet Furuhöjden rehab och hälsa. Vår nya verksamhet öppnar den 15/1-18. På Furuhöjden Hälsa och rehab är du en drivande kraft som har viljan att vara med och utveckla och utforma vår verksamhet. På Furuhöjdens rehabiliteringshem arbetar vi i team. Tillsammans med gästen lägger vi upp rehabiliteringsplanen för vårdtiden och utvärderar den regelbundet. Vi ser det som en självklart att hjälpas åt med vårdarbetet och rehabiliteringen under dagen och vi har inga problem med att ”gå över yrkesgränserna”. Samarbete är för oss en självklarhet. Våra gäster stannar för några dagars rehabilitering för att sedan återgå till bostaden. Vårdtiden varierar beroende på avtal och rehab/vårdbehov från ca 3-19 dagar. Som fysioterapeut på Furuhöjden har du egna patienter både individuellt och i grupp. Hembesök kan förekomma. Vi tar gärna emot och handleder studenter. Dokumentation görs i TakeCare.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com senast 21 januari 2018. Kontaktperson Catrin Olsson, HR ansvarig 08-630 89 05, 0704538900.

20171102 Sjuksköterska sökes

Vi söker leg sjuksköterska som känner sig trygg och säker i sin yrkesroll och som helst hunnit arbeta några år i yrket men även om du är nyutexaminerad är du välkommen att söka. Det är din inställning som är det viktiga. Erfarenhet av ortopedi, neurologi eller onkologi är ett extra plus. Du trivs både med självständigt arbete och i team tillsammans runt patienten. I ditt arbete är du beredd att ge det där lilla extra för att patienten ska få precis den rehab han/hon behöver. Du kan stå bakom våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten ingår dag- och kvällstjänstgöring, både vardag och helg.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com senast 10 december. Kontaktperson Catrin Olsson, HR ansvarig 08-630 89 05, 0704538900.

Lediga tjänster lägger vi ut här och på arbetsförmedlingens hemsida.
Om det inte finns lediga tjänster just nu går det bra att skicka en intresseanmälan med CV och personligt brev till:
Karin Lager, Personalchef eller Catrin Olsson,Bemanningsansvarig via personal@furuhojden.com.