ARBETA HOS OSS

Sjuksköterska med glimten i ögat som vill jobba i vårt härliga team!

Vi söker dig leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet från någon av våra diagnosgrupper och som känner sig trygg och säker i sin yrkesroll. Du trivs både med självständigt arbete och i team tillsammans runt patienten. Du vill skapa kontakt med gästen och ser omvårdnaden som en självklarhet. Att ha många bollar i luften och blandade diagnoser tycker du är omväxlande och roligt. I ditt arbete är du beredd att ge det där lilla extra för att patienten ska få precis den rehab hen behöver. Du vill jobba enligt våra värdeord: Positiv, Omtänksam, Professionell, Prestigelös och Idérik.

Som sjuksköterska på Furuhöjdens rehabiliteringshem ingår du som en del i teamet kring gästen (patienten) för att kunna ge den bästa tänkbara vården och rehabiliteringen. Teamen består av sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. I tjänsten ingår sedvanligt sjuksköterskearbete på vårdavdelning. Du kommer att ha en placering på vår thorax och kirurg avdelning med möjlighet när du blivit varm i kläderna att pröva på våra andra avdelningar om önskemål finns. Det finns också en möjlighet att vara på rotationsrad och då vara på alla våra avdelningar. För oss är det viktigt att ha en positiv inställning och ett prestigelöst arbetssätt. Vi jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade med de nya rönen genom utbildningar och kurser samt använder oss av nya tekniker och hjälpmedel. Passa på att gå i våra fotspår för en dag. Skicka in en ansökan och kom på auskultation hos oss för att se hur det är att jobba på Furuhöjden!

Tjänstgöringsgrad mellan 80-100%. I tjänsten ingår dag- och kvällstjänstgöring. Vi jobbar på 6 veckors rullande schema där var tredje helg ingår.

Vi använder oss av kollektivavtal med individuell lönesättning, samt andra förmåner som friskvårdsbidrag och personalträning.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com. Rekrytering pågår. Kontaktperson Catrin Olsson, HR ansvarig 08-630 89 05, 0704538900.

 

Vi söker fysioterapeut/sjukgymnast med specialistexamen

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med en specialistexamen inom neuro eller en magisterexamen med erfarenhet inom neuro.

TrappträningDu ska ha lätt för att anpassa dig, tycka om att arbeta i team kring patienten men också vara trygg i dig själv och kunna arbeta självständigt. En positiv attityd och en känsla för att alltid ge det ”lilla extra” ser vi som en självklarhet för den som söker. Erfarenhet inom någon av våra diagnosgrupper och i journalsystemet TakeCare ser vi som meriterande. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.
Du kommer vara en del av Furuhöjden och arbeta både på Furuhöjdens rehabiliteringshem med inneliggande verksamhet och i vår ny öppnande polikliniska verksamhet Furuhöjden rehab och hälsa. Vår nya verksamhet öppnade den 15/1-18. På Furuhöjden Hälsa och rehab är du en drivande kraft som har  viljan att vara med och utveckla och utforma vår verksamhet.

Skicka din ansökan till personal@furuhojden.com. Rekrytering pågår. Kontaktperson Catrin Olsson, HR ansvarig 08-630 89 05, 0704538900.